Onze vriend Gunar Enok Nilsen is donderdag 16 juni gestorven.

Gunar was de voortrekker en leider van de Noorse organisatie New Life Mission. We werkten met hem en deze organisatie al jaren samen voor Ebenezer Life center in Kenia. Onze samenwerking gebeurde altijd op een respectvolle manier. Hij droeg zijn slogan ‘Love is action’ met hart en ziel uit. Ondanks het feit dat hij in zijn leven zo veel heeft gerealiseerd bleef hij een integer man en was hij altijd bereikbaar voor advies en raad. Zijn kenmerk was een diende houding. Hij droeg zijn christelijke visie op een hoogwaardige manier uit.

Vele wezen en andere betrokkenen verliezen hun ‘Papa Gunar’ en blijven wat verweesd achter. Ook voor ons is het verlies van deze inspirator een verdrietig moment.

We willen dan ook ons medeleven betonen aan zijn vrouw Gunnhild, zijn kinderen en kleinkinderen. Voor hem was zijn familie zo belangrijk en hij werd door hen ook op handen gedragen.

We willen ook onze steun betonen voor zijn medewerkers van New Life Mission die nu zonder hun leider verder moeten. We weten echter dat zijn kracht bij jullie zal doorwerken.

Gunar, we weten dat je nu bij je hemelse Vader bent en daar in alle rust en vrede ons verder zal steunen.

Gunar Enok Nilsen
Gunar Enok Nilsen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *