Wijnavond, de volgende trip en een bijgewerkte website

Na het succes van de wijnavond intussen al twee jaar geleden en op vraag hebben we terug een wijnavond. Deze gaat door op 22 april in Brugge en op 23 april in Ieper. Er kunnen terug heerlijke wijnen geproefd worden en je krijgt een stand van zaken over Kitanda. De info vind je terug op de ook bladzijde van de geplande activiteiten.

In mei vertrekken we ook met 2 ploegen naar Kenia. De ene ploeg onder leiding van Willy werkt de watervoorziening in Kavunzoni (Goshi) af. Dit omvat de optimalisatie van de watertoren en de verbinding met een nabijgelegen vijver, om ook dit water te gebruiken. Deze laatste kan echter maar beperkt gebruikt worden en staat droog na lange droogteperiodes. Een tweede team gaat eerst naar ons eerste project Ebenezer en reist dan ook af naar Goshi. In Goshi gaan zij verder overleggen met de lokale tenoren.

De website is ook een beetje bijgewerkt. Zo wordt wat inzicht gegeven in de afwerking van het medisch centrum in Jos, Nigeria (CFM). Dit is mogelijk gemaakt door de steun van provincie West-Vlaanderen. Ook werd de evolutie van de viskweek in Goshi geactualiseerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *