Update oktober 2020

De hele Coronasituatie speelt ons zeker parten, maar we laten ons er niet door tegenhouden om toch stappen voorwaarts te zetten.

We pogen nog steeds om een vrijstelling te krijgen voor de conformiteitsinspectie van de goederen in de container voor Goshi en proberen ook een taks vrijstelling te krijgen. We spenderen onze middelen liever aan de werkelijke noden dan op deze manier. Maar de antwoorden blijven uit. We gaan binnenkort toch moeten beslissen wanneer we voort gaan met het transport van de container, nieuws of geen nieuws.

Maar ondertussen bouwen we verder aan de groei van Ebenezer Life Center. Samen met onze Noorse Partner New Life mission proberen we een lijn te krijgen in het landbouwgebeuren. De eerste resultaten zijn hoopgevend, maar we willen evolueren naar een doordacht concept.

spinazie
tomaten

Samen met Ruth en Tommy helpen we ook met de heropstart van de kleine ondernemingen na de verwoestende overstromingen en de Coronaproblematiek. We proberen een samenwerkingsverband tussen de ‘winkeliers’ op te richten met een onderliggend idee om eigen risico’s in de toekomst te kunnen opvangen.

Ook worden er ook nog een aantal huisjes herbouwd, zodat de mensen op een menswaardige manier kunnen wonen.

In Nigeria is CFM volop bezig met de verdere opbouw van het medisch centrum. De zaak was wat vertraagd door de verkiezingen, de noodzaak om vele studenten te verhuizen en de ook ginds geldende Covid restricties. Maar ook hier gaat het vooruit.

Intussen hebben we ook de wijn besteld in Zuid Afrika in de hoop om deze nog voor de kerstdagen te kunnen uitleveren. Echt van harte bedankt voor dezen die wijn besteld hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *